Ekerö Padel

Om klubben

Ekerö Padel

Om klubben

Vit logo Ekerö Padel
Pionjärer sedan 2011

Padel är sporten som tagit Sverige med storm, tack vare att den är så lättspelad, social och framför allt rolig! Maria som driver Ekerö Padel var den som tog sporten till Stockholm genom att bygga den första banan – utomhus i Jungfrusund 2011. En bana och sport som snabbt lockade till sig många och långväga gäster.

Idag har vi 4 banor utomhus i Jungfrusund och 3 banor inomhus i hallen på Träkvista Idrottsplats.

Genom en inspirerande träningsmiljö, numera både inomhus och utomhus, en familjär känsla och ett nytt sätt att umgås är vår målsättning att var och en ska känna glädje och gemenskap genom padeln.

Varmt välkomna till oss!

Kontakta oss

Mejl:
info@ekeropadel.se

Adress:
Ekerövägen 65 (Inomhusbanor i Träkvista)
Bryggavägen 133 (Utomhusbanor i Jungfrusund)

Richi Cobreros Creed in action Ekerö Padel
Richi Cobreros Creed
Huvudtränare
*Pappledig hösten 2021* Richi är Ekerö Padels huvudtränare och är en välutbildad instruktör från Spanien (Mallorca). Richi instruerar både vuxna och barn på alla nivåer och är mycket omtyckt, både för sitt sätt att vara och för sina tränaregenskaper.
richi@ekeropadel.se
Novy Karlsson
Tränare
Utbildad padeltränare som sedan 2016 tränat grupper på olika nivåer. Har även mer än 20 års erfarenhet som tränare inom fotboll. Verkat inom Padelförbundet under några år och bl.a. varit med Svenska Landslaget under VM i Paraguay.
novy.karlsson@gmail.com
Isak Andersson Ekerö Padel
Isak Andersson
Tränare
Isak har varit med Ekerö Padel sedan 2016 och har gått Svenska Padelförbundets instruktörsutbildning med Andréas Johansson. Isak har även en tennisbakgrund, både som tävlingsspelare och som instruktör.
isak@ekeropadel.se
Manfred Gustafsson
Tränare
Manfred instruerar både barn och vuxna, och har spelat padel sedan 2016 och är certifierad coach hos RP Padel som håller internationella padelutbildningar. Han har även erfarenhet av att träna ungdomar inom både fotboll och innebandy.
info@maffessportsclub.se
Melker Enström
Juniortränare
Melker har spelat padel sen starten här på Ekerö och spelar så fort tillfälle ges. Melker har även ett stort fotbollsintresse har gått flertalet tränarutbildningar inom fotboll. Melker tränar framförallt våra juniorgrupper.
info@ekeropadel.se
Edith Zidén
Juniortränare
Edith är en av klubbens aktiva juniorer som älskar både padel och barn! Hon är vår yngsta tränare och hjälper oss med de minsta på padellekis. Grym assistent som uppskattas av stora o små!
info@ekeropadel.se
Albin Hjalmarsson
Tränare nybörjare
Albin är vår nyaste tränare, han har en bakgrund som hockeyspelare på elitnivå, han har spelat padel sen 2018 och har ett stort intresse för sporten. Albin tränare dig på nybörjarnivå eller lägre fortsättningsnivå, både vuxna och barn.
Maria C. Björklund Ekerö Padel
Maria C. Björklund
Grundare/VD
Maria fick först upp ögonen för padeln under tiden hon spelade tennis på heltid i Spanien. När elitsatsningen i tennis var nedlagd ville hon dock fortsätta satsa på racketsport men nu utanför banan genom att starta Ekerö Padel. Maria blev därmed den som tog padeln till Stockholm genom att 2011 bygga den allra första banan i Stockholmsregionen.
maria@ekeropadel.se
Karolina Söör Ekerö Padel
Karolina Söör
Verksamhetsutvecklare
Karolina jobbar tillsammans med Maria med verksamhetsutveckling i klubben. Hon är själv en flitig padelspelare och satsar mot att bli bland de allra bästa i Sverige. Precis som Maria har hon en elitsatsning inom tennisen bakom sig, men som vi alla vet är det inte bara en fördel i padeln där det finns en del att lära vad gäller väggarna och annat..
karolina@ekeropadel.se

FAQ

Vanliga frågor och svar

BOKNING VIA MATCHI​

Bokning av banor sker via webbokningssystemet MATCHi

1. Om du inte redan har ett användarkonto så registrerar du ett konto på MATCHi.se
2. Du får ett e-mail från MATCHi.se och ombes att aktivera ditt användarkonto.
3. Boka sedan bana på MATCHi.se

Via MATCHi.se kan du boka tider upp till 14 dagar framåt i tiden.

Du kan logga in på två sätt, antingen via Matchi eller via Facebook. Vi rekommenderar att ni väljer en mailadress som ni använder eftersom koden och annan viktig information skickas i bekräftelsemailet. Observera att om du använder båda log-in sätten så skapas då också två Matchi-konton. Vi rekommenderar därför att du alltid använder samma tillvägagångsätt så du alltid kan se dina bokningar osv på samma konto.
1. Logga in med e-post
Fyll i ditt användarnamn (mailadress) och ditt lösenord. Om informationen redan är ifylld och du vill logga in med ett annat konto klicka i fältet för användarnamnet och välj ett annat konto. Om du inte vill bli automatiskt utloggad vid inaktivitet bockar du i “Håll mig inloggad”.
2. Logga in med Facebook
Fyll i din e-post och användarlösen till Facebook och klicka på “Fortsätt som …”. Är du redan inloggad på Facebook klickar du på “Fortsätt som …”.

 

Hallen är obemannad, men varje spelare som bokar en tid i hallen erhåller en personlig kod i samband med bokningen. Denna kod används för att komma in i hallen (gäller både strötidsbokningar och kontraktstider), men din kod fungerar endast när du har en bokad speltid. Koden gäller 30 min innan tid.

Din bokning är kopplad till ljusanläggningen, och din bana tänds upp 5 minuter innan bokad tid och släcks 5 minuter efter avslutad tid. Detta innebär att obokade banor förblir släckta.

1. Gå till din startsida på Matchi för att se dina kommande bokningar.
2. Klicka på ”Avboka” bredvid bokningen det gäller.

Strötid som avbokas senast 6 timmar innan den aktuella speltiden: Återbetalning sker av hela det betalade beloppet minus 12:50 kr (detta är en transaktionsavgift som MATCHi tar ut och inga avgifter som Ekerö Padel tar ut). OBS! För en strötid som avbokas senare än 6 timmar innan den aktuella speltiden, så återbetalas inga pengar.

Om du bokat en bana utomhus och du inte kan spela p.g.a. regn så maila oss på info@ekeropadel.se för byte av tid eller tillgodotid.

Kvittoutskrift:

1 – Logga in på Matchi.se
2 – Klicka på ditt namn och sen på betalningar.

Där hittar du din betalningshistorik och kan skriva ut/ladda ner kvitto.
Gäller för allt padelspel som bokas via Matchi. Behöver du friskvårdskvitto för gruppspel eller abonnemang kan du maila oss på info@ekeropadel.se

Ligaspel

Som lagledare kan du lägga till nya spelare genom att i Ligaspel.se klicka dig fram till ditt lag. Sedan klickar man på Lägg till medlem i boxen för ”Lagmedlemmar”.

Som lagledare kan du även ändra om spelare är ordinarie eller reserv. Du kan även ta bort spelare från laget samt ge bort din lagledarroll.

Observera att det är bara lagledare i laget som kan lägga till nya spelare. Ta kontakt med lagledaren för att bli tillagd. Har du inga kontaktuppgifter till Lagledaren så kan du i Ligaspel.se klicka på lagledaren och sen därifrån skicka meddelande.

Om du är lagledare så kan du bara klicka på lagnamnet på er lagsida. Bekräfta namnbytet genom att trycka Enter.

Gå till Ligaspel.se och klicka på Hitta liga. Leta sedan reda på den liga som du vill ansluta till och klicka på Ansök. Där kan du då välja att ansluta till ett lag.

När du skickar in ansökan så kommer du inte direkt att anslutas till laget. Du hamnar i en kölista hos administratören som sedan ansvarar för att ansluta dig till laget, om detta godkänns.

Behöver du komma i kontakt med administratören för att kolla status så kan du igen leta reda på ligan och sedan klicka på menyn Start. Där ser du vem som är administratör och om du klickar på personen i fråga så kan du även skicka ett meddelande direkt från systemet.

Det man gör för att ändra ett resultat är att först radera det gamla resultatet och sedan lägga upp ett nytt.

Om man har behörighet att radera ett resultat beror på några olika saker. Handlar det om en vänskapsmatch så kan man radera resultatet i upp till 7 dagar från det att resultatet registrerades. Om administratören har angivit att spelare ska kunna radera resultat själva, så kan man när som helst under en omgång göra detta. Men om administratören inte tillåter det så behöver man kontakta administratören som då får hjälpa till med detta.

Genom att visa detaljer för resultatet så ser man om man är behörig att radera eller inte. Klicka på dom tre vertikala prickarna bredvid resultatet. Då öppnas ett litet fönster med detaljer. Ser man och kan klicka på Radera-knappen så är man behörig.

Om Ekerö Padel

Gruppspelet är fullt för hösten 2021, men ansök genom att få spela gruppspel på gruppspelssidan så hamnar du i kölista och vi hör av oss om det dyker upp en plats.

Gruppspel för damer (10 lag) kostar 2070 kr/lag/säsong.
Gruppspel för herrar (14 lag) kostar 3200 kr/lag/säsong.
Gruppspel herrar Div 1 kostar 4800 kr/lag/säsong.

Det finns för närvarande inga lediga tider för abonnemang på helger eller vardagskvällar efter kl 15.00. För tider på vardagar 06.00-15.00 kontakta maria@ekeropadel.se

Vi har en kölista för kurser, gruppspel och abonnemang. Observera dock att du måste skicka in en anmälan i samband med start av varje terminskurs för att behålla din plats i kön.
För att ställa dig i kö för abonnemang – maila oss på info@ekeropadel.se
För att ställa dig i kö till gruppspel – ansök via denna sida.

Du kan i nuläget bli beviljad medlemskap om du är involverad i någon av våra terminskurser, gruppspel eller har en abonnemangstid. Du ansöker om medlemskap via Ekerö Padels sida på Matchi. Observera att du måste vara inloggad för att kunna göra detta. Du kan läsa mer om medlemskap här.

Det gör du via Ekerö Padels sida på Matchi under ”aktiviteter”.
Läs mer eller klicka dig vidare på vår sida om lektion & kurser.

Damer div 1 spelas måndagar kl. 18-21

Herrar div 1 spelas onsdagar kl. 19-23.30

Damer div 2–4 spelas lördagar kl. 9-15

Herrar div 2–4 spelas lördagar kl. 15-22

Anmäl dig via vårt anmälningsformulär som du hittar på vår sida om lektion & kurs. Höstterminens anmälan öppnar i april och vårterminens anmälan öppnar i oktober. Observera att de som gått kurser tidigare har förtur till nästa terminskurs.

Får du inte plats i en terminskurs rekommenderar vi privatlektioner, tränarledda clinics eller några andra av våra aktiviteter. Mer om detta hittar du på vår hemsida.

Ja, det kan du göra i våra automater. Ladda ner appen ”LOVA” innan och registrera ett betalkort så kan du enkelt hyra rack för 40 kr, både i Träkvistahallen och i Jungfrusund. Läs mer om vad och hur du handlar i shoppen här. (Träkvista)

 

Om du inte har en telefon med biometrik-inlogg (Face-ID eller fingeravtryck) så behöver du göra följande för att komma vidare: Öppna LOVA-appen och gå in på inställningar. Klicka ur boxen som heter ”Tillåt biometrik”. Då kan du sedan använda en lösenkod istället.

Ja, det har vi. Ladda ner appen ”LOVA” innan och registrera ett betalkort så kan du enkelt köpa bollar i våra automater, både i Träkvistahallen och i Jungfrusund.. Läs mer om vad och hur du handlar i shoppen här.(Träkvista)

Det finns tyvärr inga racketar eller bollar att låna längre. Det går bra att hyra racketar och köpa bollar i automaten vid omklädningsrummen. Ladda ner appen ”LOVA” innan och registrera ett betalkort eller betala med kreditkort direkt i automaten (endast Jungfrusund).

Mejla info@ekeropadel.se för byte av tid eller tillgodotid.

Ja. Nybyggda omklädningsrum och duschar finns i direkt anslutning till banorna. I bokningsbekräftelsen finns en kod som ger dig tillgång till dessa 30 min innan och 30 min efter spel. Läs mer om Jungfrusund här.

Eventförfrågan

Kontakt
Önskat upplägg / paket
Förutsättningar
Övrig information & önskemål

Ekerö Padel

Prislista

X
X