Ekerö Padels

Aktiviteter

Ekerö Padels

Aktiviteter

Vit logo Ekerö Padel

Nedan ser du de olika aktiviteter som Ekerö Padel erbjuder. Mer information samt anmälan till dessa sker direkt via Matchi eller genom att trycka på DENNA LÄNK.

OBS! Vi har justerade nivåindelningar på Ekerö Padel. Tänk på att dessa nivåer endast gäller för Ekerö Padel. För att aktiviteterna ska bli så jämna som möjligt kan det vara bra att läsa igenom för att kunna avgöra vilken nivå som passar dig.

  • Lunchpadel: Matchspel/träning med tränare under lunchtid på olika spelnivåer. Anmälan sker från gång till gång och bollar ingår i priset.
  • Business Padel: Matchspel varvas med träning varje tisdagsmorgon. Syftet är att genom padeln stärka befintliga, och främja nya, företagssamarbeten på Ekerö. Mer info hittar du HÄR.
  • Privatlektioner: Erbjuds av våra duktiga tränare på olika tider under veckan och passar både nybörjare och mer avancerade spelare. Privatlektioner kan bokas för 1-4 personer.
  • Övrig kursverksamhet: Vi erbjuder både junior-, vuxenkurser samt minipadel för de allra minsta.
  • Fredagsklubb: På vår populära fredagsklubb erbjuds socialt matchspel på fredagar kl. 18-20. Anmälan öppnar en vecka innan respektive tillfälle. Varje fredagsklubb har olika teman, se schemat nedan:

11/3 Mixed nivå 5-7

25/3 Americano Dam nivå 4-5

8/4 Mixed nivå 4-5

29/4 Vinnarbana Herr nivå 5-7

6/5 Generationsdubbel (en vuxen och ett barn upp till 14 år)

20/5 Sommaravslutning Mixed nivå 5-7

Mer info samt anmälan till dessa sker direkt via Matchi eller genom att trycka på DENNA LÄNK.

FAQ

Vanliga frågor och svar

BOKNING VIA MATCHI​

Bokning av banor sker via webbokningssystemet MATCHi

1. Om du inte redan har ett användarkonto så registrerar du ett konto på MATCHi.se
2. Du får ett e-mail från MATCHi.se och ombes att aktivera ditt användarkonto.
3. Boka sedan bana på MATCHi.se

Via MATCHi.se kan du boka tider upp till 14 dagar framåt i tiden.

Du kan logga in på två sätt, antingen via Matchi eller via Facebook. Vi rekommenderar att ni väljer en mailadress som ni använder eftersom koden och annan viktig information skickas i bekräftelsemailet. Observera att om du använder båda log-in sätten så skapas då också två Matchi-konton. Vi rekommenderar därför att du alltid använder samma tillvägagångsätt så du alltid kan se dina bokningar osv på samma konto.
1. Logga in med e-post
Fyll i ditt användarnamn (mailadress) och ditt lösenord. Om informationen redan är ifylld och du vill logga in med ett annat konto klicka i fältet för användarnamnet och välj ett annat konto. Om du inte vill bli automatiskt utloggad vid inaktivitet bockar du i “Håll mig inloggad”.
2. Logga in med Facebook
Fyll i din e-post och användarlösen till Facebook och klicka på “Fortsätt som …”. Är du redan inloggad på Facebook klickar du på “Fortsätt som …”.

 

Hallen är obemannad men varje spelare som bokar en tid i hallen erhåller en personlig kod i samband med bokningen. Denna kod används för att komma in i hallen (gäller både strötidsbokningar och kontraktstider) Din kod fungerar endast när du har en bokad speltid. Koden gäller 30 min innan tid.

Din bokning är kopplad till ljusanläggningen, och din bana tänds upp 5 minuter innan bokad tid och släcks 5 minuter efter avslutad tid. Detta innebär att obokade banor förblir släckta.

1. Gå till din startsida på Matchi för att se dina kommande bokningar.
2. Klicka på ”Avboka” bredvid bokningen det gäller.

Strötid som avbokas senast 6 timmar innan den aktuella speltiden: Återbetalning sker av hela det betalade beloppet minus 12:50 kr (detta är en transaktionsavgift som MATCHi tar ut och inga avgifter som Ekerö Padel tar ut). OBS! För en strötid som avbokas senare än 6 timmar innan den aktuella speltiden återbetalas inga pengar.

Om du bokat en bana utomhus och inte kan spela p.g.a. regn så maila oss på info@ekeropadel.se för byte av tid eller tillgodotid.

Kvittoutskrift:

1 – Logga in på Matchi.se
2 – Klicka på ditt namn och sen på betalningar.

Där hittar du din betalningshistorik och kan skriva ut/ladda ner kvitto.
Gäller för allt padelspel som bokas via Matchi. Behöver du friskvårdskvitto för gruppspel eller abonnemang kan du maila oss på info@ekeropadel.se

Ligaspel

Som lagledare kan du lägga till nya spelare genom att i Ligaspel.se klicka dig fram till ditt lag. Sedan klickar man på Lägg till medlem i boxen för ”Lagmedlemmar”.

Som lagledare kan du även ändra om spelare är ordinarie eller reserv. Du kan även ta bort spelare från laget samt ge bort din lagledarroll.

Observera att det är bara lagledare i laget som kan lägga till nya spelare. Ta kontakt med lagledaren för att bli tillagd. Har du inga kontaktuppgifter till Lagledaren så kan du i Ligaspel.se klicka på lagledaren och sen därifrån skicka meddelande.

Om du är lagledare så kan du bara klicka på lagnamnet på er lagsida. Bekräfta namnbytet genom att trycka Enter.

Gå till Ligaspel.se och klicka på Hitta liga. Leta sedan reda på den liga som du vill ansluta till och klicka på Ansök. Där kan du då välja att ansluta till ett lag.

När du skickar in ansökan så kommer du inte direkt att anslutas till laget. Du hamnar i en kölista hos administratören som sedan ansvarar för att ansluta dig till laget, om detta godkänns.

Behöver du komma i kontakt med administratören för att kolla status så kan du igen leta reda på ligan och sedan klicka på menyn Start. Där ser du vem som är administratör och om du klickar på personen i fråga så kan du även skicka ett meddelande direkt från systemet.

Gå in på den gällande matchen och klicka på ”visa detaljer” för resultatet. Klicka på de tre vertikala prickarna bredvid resultatet. Då öppnas ett litet fönster med detaljer. Klicka på ”Radera”-knappen och lägg in rätt resultat.

Om Ekerö Padel

Gruppspelet är fullt för våren 2022 men ansök om att få spela gruppspel på gruppspelssidan. Då hamnar du i kölista och vi hör av oss om det dyker upp en plats.

Gruppspel för damer (14 lag) kostar 3220 kr/lag/säsong.
Gruppspel för herrar (14 lag) kostar 3220 kr/lag/säsong.
Gruppspel herrar Div 1 kostar 4830 kr/lag/säsong.

Det finns för närvarande inga lediga tider för abonnemang på helger eller vardagskvällar efter kl 15.00. För tider på vardagar 06.00-15.00 kontakta maria@ekeropadel.se

Vi har en kölista för kurser, gruppspel och abonnemang. Observera dock att du måste skicka in en anmälan i samband med start av varje terminskurs för att behålla din plats i kön.
För att ställa dig i kö för abonnemang – maila oss på info@ekeropadel.se
För att ställa dig i kö till gruppspel – ansök via denna sida.

Du kan i nuläget bli beviljad medlemskap om du är involverad i någon av våra terminskurser, gruppspel eller har en abonnemangstid. Du ansöker om medlemskap via Ekerö Padels sida på Matchi. Observera att du måste vara inloggad för att kunna göra detta. Du kan läsa mer om medlemskap här.

Det gör du via Ekerö Padels sida på Matchi under ”aktiviteter”.
Läs mer eller klicka dig vidare på vår sida om lektion & kurser.

Damer div 1 spelas måndagar kl. 18-21

Herrar div 1 spelas onsdagar kl. 19-23.30

Damer div 2–4 spelas söndagar kl. 9-15

Herrar div 2–4 spelas söndagar kl. 15-22

Anmäl dig via vårt anmälningsformulär som du hittar på vår sida om lektion & kurs. Höstterminens anmälan öppnar i april och vårterminens anmälan öppnar i oktober. Observera att de som gått kurser tidigare har förtur till nästa terminskurs.

Får du inte plats i en terminskurs rekommenderar vi privatlektioner, tränarledda clinics eller några andra av våra aktiviteter. Mer om detta hittar du på vår hemsida.

Ja, det kan du göra i våra automater. Ladda ner appen ”LOVA” innan och registrera ett betalkort så kan du enkelt hyra racket för 40 kr, både i Träkvistahallen och i Jungfrusund. Läs mer om vad och hur du handlar i shoppen här. (Träkvista)

 

Om du inte har en telefon med biometrik-inlogg (Face-ID eller fingeravtryck) så behöver du göra följande för att komma vidare: Öppna LOVA-appen och gå in på inställningar. Klicka ur boxen som heter ”Tillåt biometrik”. Då kan du sedan använda en lösenkod istället.

Ja, det har vi. Ladda ner appen ”LOVA” innan och registrera ett betalkort så kan du enkelt köpa bollar i våra automater, både i Träkvistahallen och i Jungfrusund. I automaterna i Träkvista kan du också handla dricka och snacks. Läs mer om vad och hur du handlar i shoppen här.

Det finns tyvärr inga racketar eller bollar att låna längre. Det går bra att hyra racketar och köpa bollar i automaten vid omklädningsrummen. Ladda ner appen ”LOVA” innan och registrera ett betalkort eller betala med kreditkort direkt i automaten (endast Jungfrusund).

Mejla info@ekeropadel.se för byte av tid eller tillgodotid.

Ja. Nybyggda omklädningsrum och duschar finns i direkt anslutning till banorna. I bokningsbekräftelsen finns en kod som ger dig tillgång till dessa 30 min innan och 30 min efter spel. Läs mer om Jungfrusund här.

Spelarnivåer

Hitta rätt grupp för din träning

Nivå 1 - Nybörjare

Har inte spelat padel eller endast provat någon gång.

Nivå 2 - Fortsättning

Får över bollen om än okontrollerat och ej bekväm med vissa slag, t.ex. efter glaset.

Nivå 3 - Fritidsspelare

Kan grunderna bra, slagen sitter och kan sätta lite fart på spelet men kan vara lite ojämn.

Nivå 4 - Medel

Spelar en del matcher och kan hålla bollen i spel utan att missa vid ett lägre tempo. Division 4 i Ekerö padels gruppspel.

Nivå 5 - Medel/avancerad

Spelar mycket matcher. Kan placera bollarna och spela med viss taktik. Division 3 i Ekerö padels gruppspel.

Nivå 6 - Avancerad

Har flera års erfarenhet av matcher och kan hålla bollen i spel även vid högre tempo. Division 2 i Ekerö padels gruppspel.

Nivå 7 - Mycket avancerad

Bemästrar spelets alla slag. Väldigt bollsäker och har kanske ett vinnande slag. Division 1 i Ekerö padels gruppspel.

Nivå 8 - Expert

Tillhör de absolut bästa spelarna och behärskar padel på högsta nivå och kan spela nationella tävlingar med bra resultat.

Nivå 9 - Elit

Proffsspelare.

Spelarnivåer

Hitta rätt grupp för din träning

Nivå Slag Serve Väggar Volleys Overheads Position/Taktik Tävlar
1
Svårt att hålla igång bollen.
Svårt
Svårt
Svårt
Svårt
Svårt
Tävlar inte
2
Börjar hålla igång bollen men har svårt med placering och undviker helst backhand-slag.
Fokus på att få in serven och slår allt färre dubbelfel.
Testar ibland att slå bollen efter väggstuds men blir sällan bra.
Testat ta sig fram på nät då och då med blandat resultat.
Testat ta sig fram på nät då och då med blandat resultat.
Svårt med positionering i banan.
Tävlar inte
3
Trygg med grundslagen forehand, backhand, lobb och får oftast in bollen.
Testat att serva och gå fram på nät. Slår väldigt få dubbelfel
Relativt begränsad användning av väggen.
Volleys är säkra men fokus är på att få in bollen.
Du har en typ av smash och fokus är på att få in bollen.
Börjar förstå positioneringen men står ofta fel ändå. Hamnar ofta i ingenmansland.
Lokalt / tävlar inte
4
Som nivå 3 fast ännu säkrare.
Går alltid fram på nät efter serven och får oftast in första-volleyn.
Väljer lite oftare att använda väggen och börjar bli lite tryggare.
Du är nu trygg med volleys utan att missa och har allt bättre tyngd i slagen.
Du är nu trygg med overheads utan att missa och har allt fler alternativ.
När du spelar är alltid minst 1 av paren framme på nät. Behöver röra sig bättre ihop med sin partner.
Lokalt / tävlar inte
5
Som nivå 4 men har även bra kontroll under press.
Som nivå 4 och servar nu med olika hastigheter, placeringar och spin.
Som nivå 4 fast ännu mer bekväm och kan snurra efter dubbelvägg.
Du behärskar nu olika typer av hastigheter och placeringar utan att missa.
Du behärskar nu olika typer av hastigheter och placeringar utan att missa.
Bra samarbete med sin partner och ni rör er alltid tillsammans.
Lokalt / tävlar inte
6
Som nivå 5 och behärskar nu de flesta grundslag med olika hastigheter, placeringar och spin
Serven är ett vapen.
Använder nu väggen på allt tuffare slag och förstår värdet av att använda väggen som taktiskt fördel.
Som nivå 5 men du börjar även behärska olika typer av spin flera slag i rad.
Som nivå 5 men du börjar även behärska olika typer av spin flera slag i rad.
Som nivå 5 men du kan nu tillsammans med din partner hitta en vinnande taktik mot jämnt motstånd.
Lokalt / tävlar inte
7
Som nivå 6 och nu väldigt trygg med de flesta olika grundslag och förstår när och hur jag ska slå vilket slag.
Serven är ett vapen.
Som nivå 6 men börjar nu se väggen som en kompis och vapen.
Som nivå 6 men allt säkrare och kan slå många svåra volleys i rad.
Du är nu bekväm med flera olika alternativ när du får en lobb mot dig.
Som lag har ni många olika taktiker för att kunna vinna er match.
Lokalt / tävlar inte
8
Behärskar alla grundslag.
Serven är ett vapen.
Vill gärna använda väggen så mycket som möjligt och ser den som ett vapen att vända duellen.
Dina volleys kan nu skada även ett riktigt bra försvar.
Dina overheads kan nu skada även ett riktigt bra försvar.
Som lag har ni många olika taktiker för att kunna vinna er match.
SPT Klass B-C
9
Behärskar alla grundslag.
Serven är ett vapen.
Gillar väggen.
Du slår en stoppvolley ut ur buren på beställning.
Din bandeja är vacker och kick-smashen går ut ut buren.
Du är ett geni.
SPT Klass A-B
10
Behärskar alla grundslag.
Serven är ett vapen.
Älskar väggen.
Dina volleys visas på youtube.
Dina overheads visas på youtube.
Du är ett super-geni.
SPT Klass A/WPT

Eventförfrågan

Kontakt
Önskat upplägg / paket
Förutsättningar
Övrig information & önskemål

Ekerö Padel

Prislista

X
X