Allt du behöver veta om

Klubbmästerskap

Allt du behöver veta om

Klubbmästerskap

Klubbmästerskapen bjuder på underhållande och spännande padelspel!

I augusti varje år anordnas Ekerö Padels klubbmästerskap och det brukar bli härliga helger med kul padelspel och socialt umgänge! Är du medlem kan du anmäla dig och få spela om den ärofyllda titeln som klubbmästare.

Anmälan för respektive klass hittar du nedan. Klicka på länken så kommer du till anmälningssidan.

Anmälan Damer
Anmälan Herrar
Anmälan Mixed

FAQ

Vanliga frågor och svar

BOKNING VIA MATCHI​

Hur loggar jag in på MATCHI?
Du kan logga in på två sätt, antingen via Matchi eller via Facebook. Vi rekommenderar att ni väljer en mailadress som ni använder eftersom koden och annan viktig information skickas i bekräftelsemailet. Observera att om du använder båda tillvägagångssätten så skapas då också två Matchi-konton. Vi rekommenderar därför att du alltid använder samma tillvägagångssätt så du alltid kan se dina bokningar osv på samma konto.
1. Logga in med e-post
Fyll i ditt användarnamn (mailadress) och ditt lösenord. Om informationen redan är ifylld och du vill logga in med ett annat konto klickar du i fältet för användarnamnet och väljer ett annat konto. Om du inte vill bli automatiskt utloggad vid inaktivitet bockar du i “Håll mig inloggad”.
2. Logga in med Facebook
Fyll i din e-post och ditt användarlösen till Facebook och klicka på “Fortsätt som …”. Är du redan inloggad på Facebook klickar du på “Fortsätt som …”.

 

Hur bokar jag bana?

Bokning av banor sker via webbokningssystemet MATCHi

1. Om du inte redan har ett användarkonto så registrerar du ett konto på MATCHi.se
2. Du får ett e-mail från MATCHi.se och ombes att aktivera ditt användarkonto.
3. Boka sedan bana på MATCHi.se

Via MATCHi.se kan du boka tider upp till 14 dagar framåt i tiden.

Hur kommer jag in i hallen?

Hallen är obemannad men varje spelare som bokar en tid i hallen erhåller en personlig kod i samband med bokningen. Denna kod används för att komma in i hallen (gäller både strötidsbokningar och kontraktstider). Din kod fungerar endast när du har en bokad speltid. Koden gäller 30 min innan tid.

Du som är medlem kan också komma in med hjälp av appen Parakey.

Din bokning är kopplad till ljusanläggningen och din bana tänds upp 5 minuter innan bokad tid och släcks 5 minuter efter avslutad tid. Detta innebär att obokade banor förblir släckta.

Hur avbokar jag en tid?

1. Gå till din startsida på Matchi för att se dina kommande bokningar.
2. Klicka på “Avboka” bredvid bokningen det gäller.

Strötid som avbokas senast 24 timmar innan den aktuella speltiden: Återbetalning sker av hela det betalade beloppet minus 12:50 kr (detta är en transaktionsavgift som MATCHi tar ut och inga avgifter som Ekerö Padel tar ut). OBS! För en strötid som avbokas senare än 24 timmar innan den aktuella speltiden återbetalas inga pengar.

Om du bokat en bana utomhus och inte kan spela p.g.a. regn så maila oss på info@ekeropadel.se för byte av tid eller tillgodotid.

Hur får jag kvitto/underlag för friskvård?

Kvittoutskrift:

1 – Logga in på Matchi.se
2 – Klicka på ditt namn och sen på betalningar.

Där hittar du din betalningshistorik och kan skriva ut/ladda ner kvitto.
Gäller för allt padelspel som bokas via Matchi. Behöver du friskvårdskvitto för gruppspel eller abonnemang kan du maila oss på info@ekeropadel.se

Ligaspel

Hur lägger jag till, ändrar eller tar bort spelare i laget?

Som lagledare kan du lägga till nya spelare genom att i Ligaspel.se klicka dig fram till ditt lag. Sedan klickar man på Lägg till medlem i boxen för “Lagmedlemmar”.

Som lagledare kan du även ändra om spelare är ordinarie eller reserv. Du kan även ta bort spelare från laget samt ge bort din lagledarroll.

Observera att det bara är lagledare i laget som kan lägga till nya spelare. Ta kontakt med lagledaren för att bli tillagd. Har du inga kontaktuppgifter till lagledaren kan du i Ligaspel.se klicka på lagledaren och därifrån skicka meddelande.

Hur ändrar jag lagnamn?

Om du är lagledare klickar du på lagnamnet på er lagsida. Bekräfta namnbytet genom att trycka Enter.

Hur ansluter jag till ett lag?

Gå till Ligaspel.se och klicka på Hitta liga. Leta sedan reda på den liga som du vill ansluta till och klicka på Ansök. Där kan du välja att ansluta till ett lag.

När du skickar in ansökan kommer du inte direkt att anslutas till laget. Du hamnar i en kölista hos administratören som sedan ansvarar för att ansluta dig till laget, om detta godkänns.

Behöver du komma i kontakt med administratören för att kolla status kan du igen leta reda på ligan och klicka på menyn Start. Där ser du vem som är administratör och om du klickar på personen i fråga kan du även skicka ett meddelande direkt från systemet.

Hur ändrar jag ett resultat?

Gå in på den gällande matchen och klicka på “visa detaljer” för resultatet. Klicka på de tre vertikala prickarna bredvid resultatet. Då öppnas ett litet fönster med detaljer. Klicka på “Radera”-knappen och lägg in rätt resultat.

Om Ekerö Padel

Finns det plats i gruppspelet?

Ansök om att få spela gruppspel på gruppspelssidan. Då hamnar du i kölista och vi hör av oss om det dyker upp en plats.

Vad kostar gruppspel?
– Pris för divison 1 Herrar (1,5h/match) 4830 kr per lag
(172,50 kr/match per spelare).
– Pris för division 2-5 Herrar (1h/match) 3220 kr per
lag (115 kr/match per spelare).
– Pris för division 1-4 Damer (1h/match) 3220 kr per lag
(115 kr/match per spelare).
– Pris för Mixed 1610 kr per par.
Jag vill ha ett abonnemang – hur gör jag?

Här kan du se vilka lediga tider vi har för närvarande. För tider på vardagar 06.00-16.00 samt helger kontakta maria@ekeropadel.se

Har ni en kölista?

Vi har en kölista för kurser, gruppspel och abonnemang. Observera dock att du måste skicka in en anmälan i samband med start av varje terminskurs för att behålla din plats i kön.
Om du vill ställa dig i kö för abonnemang anmäler du det via länken här.
För att ställa dig i kö till gruppspel – ansök via denna sida.

Hur blir jag medlem?

Du kan i nuläget bli beviljad medlemskap om du är involverad i någon av våra terminskurser, gruppspel eller har en abonnemangstid. Du ansöker om medlemskap via Ekerö Padels sida på Matchi. Observera att du måste vara inloggad för att kunna göra detta. Du kan läsa mer om medlemskap här.

Hur bokar jag privatlektioner?

Det gör du via Ekerö Padels sida på Matchi under ”aktiviteter”.
Läs mer eller klicka dig vidare på vår sida om lektion & kurser.

Vilka tider spelas gruppspelet?

Damer div 1-2 spelas måndagar kl. 18-21

Herrar div 1 spelas onsdagar kl. 19-23.30

Herrar div 2-5 spelas på söndagar kl. 9-22

Damer div 3–4 spelas söndagar kl. 14-18

 

Vill börja i nybörjarkurs - hur gör jag?

Anmäl dig via vårt anmälningsformulär som du hittar på vår sida om lektion & kurs. Höstterminens anmälan öppnar i maj och vårterminens anmälan öppnar i oktober. Observera att de som gått kurser tidigare har förtur till nästa terminskurs.

Får du inte plats i en terminskurs rekommenderar vi privatlektioner eller några andra av våra aktiviteter. Mer om detta hittar du på vår hemsida.

Kan man hyra racket hos er?

Ja, det kan du göra i våra automater. Ladda ner appen ”LOVA” innan och registrera ett betalkort så kan du enkelt hyra racket för 40 kr, både i Träkvistahallen och i Jungfrusund. Läs mer om vad och hur du handlar i shoppen här. (Träkvista)

 

Jag kommer inte in i LOVA-appen. Hur gör jag?

Om du inte har en telefon med biometrik-inlogg (Face-ID eller fingeravtryck) så behöver du göra följande för att komma vidare: Öppna LOVA-appen och gå in på inställningar. Klicka ur boxen som heter “Tillåt biometrik”. Sedan kan du använda en lösenkod istället.

Har ni bollar till försäljning?

Ja, det har vi. Ladda ner appen ”LOVA” innan och registrera ett betalkort så kan du enkelt köpa bollar i våra automater, både i Träkvistahallen och i Jungfrusund. I automaterna i Träkvista kan du också handla dricka och snacks. Läs mer om vad och hur du handlar i shoppen här.

Det blev strömavbrott när vi hade vår tid. Vad gör jag?

Vid strömavbrott ber vi er maila: info@ekeropadel.se och  maria@ekeropadel.se Vi svarar så fort vi kan men garanterar inte att vi svarar på en gång under själva strömavbrottet.

Strömavbrott är inget vi kan rå för eller göra någonting åt, men vid längre avbrott så ser vi till att ni får spela vid annat tillfälle.

Både under vanliga bokningar och seriematcher så får man endast spela på sin ordinarie tid, när nästa kund kommer är det deras tid även om man har tappat 10 minuter av sin tid.

Jag hade bokat en bana ute men timmen regnade bort. Vad gör jag?

Mejla info@ekeropadel.se för byte av tid eller tillgodotid.

Finns det dusch och toalett vid era utomhusbanor vid Jungfrusund?

Ja, omklädningsrum och duschar finns i direkt anslutning till banorna. I bokningsbekräftelsen finns en kod som ger dig tillgång till dessa 30 min innan och 30 min efter spel. Läs mer om Jungfrusund här.

Eventförfrågan

Kontakt
Önskat upplägg / paket
Förutsättningar
Övrig information & önskemål

Ekerö Padel

Prislista