Allt du behöver veta om

Medlemskap

Allt du behöver veta om

Medlemskap

Förmåner

– Rabatterade priser på hyra av banor
– Rabatterade priser på bastu- och relaxavdelningen i Jungfrusund
– Möjlighet att boka banor 14 dagar i förväg (7 dagar för icke-medlemmar)
– Tillgång till fysrum med cyklar, mattor och olika redskap för träning
– Tillgång till aktivitetsyta
– Medlemskvällar och andra erbjudanden
– Rabatter hos olika samarbetspartners

För att komma in i hallen, fysrummet och på aktivitetsytan får medlemmarna särskild access via Parakey som gäller alla dagar 06.00-23.00. Vid bokning av strötid erhåller man alltid en kod som kan meddelas till övriga spelare i gruppen.

Du kan i nuläget bli beviljad medlemskap om du är involverad i någon av våra terminskurser, gruppspel eller har en abonnemangstid. Du ansöker om medlemskap via Ekerö Padels sida på Matchi. Observera att du måste vara inloggad för att kunna göra detta.

Vuxen

100 kr/månad för 1 vuxen.

Företag

1000 kr/månad. Gäller för 4 vuxna och inkluderar 1 st hyra av “Bastu & Relax” med lounge och solterass på Jungfrusund (totalt värde 4800 kr).

Medlemskap barn och junior

Från och med våren 2022 kommer vi starta en förening, Ekerö Padel Team, vilket möjliggör att våra barn och ungdomar har en klubb att tävla för i den mån de vill. En annan fördel är att det öppnar upp för flera klubbutbyten andra föreningar emellan, samt en än större gemenskap.

Föreningen är öppen för alla barn och ungdomar (fram t.o.m. det år man fyller 18) som ingår i vår kursverksamhet. Föreningsavgiften är 300 kr per år.

FAQ

Vanliga frågor och svar

BOKNING VIA MATCHI​

Bokning av banor sker via webbokningssystemet MATCHi

1. Om du inte redan har ett användarkonto så registrerar du ett konto på MATCHi.se
2. Du får ett e-mail från MATCHi.se och ombes att aktivera ditt användarkonto.
3. Boka sedan bana på MATCHi.se

Via MATCHi.se kan du boka tider upp till 14 dagar framåt i tiden.

Du kan logga in på två sätt, antingen via Matchi eller via Facebook. Vi rekommenderar att ni väljer en mailadress som ni använder eftersom koden och annan viktig information skickas i bekräftelsemailet. Observera att om du använder båda log-in sätten så skapas då också två Matchi-konton. Vi rekommenderar därför att du alltid använder samma tillvägagångsätt så du alltid kan se dina bokningar osv på samma konto.
1. Logga in med e-post
Fyll i ditt användarnamn (mailadress) och ditt lösenord. Om informationen redan är ifylld och du vill logga in med ett annat konto klicka i fältet för användarnamnet och välj ett annat konto. Om du inte vill bli automatiskt utloggad vid inaktivitet bockar du i “Håll mig inloggad”.
2. Logga in med Facebook
Fyll i din e-post och användarlösen till Facebook och klicka på “Fortsätt som …”. Är du redan inloggad på Facebook klickar du på “Fortsätt som …”.

 

Hallen är obemannad, men varje spelare som bokar en tid i hallen erhåller en personlig kod i samband med bokningen. Denna kod används för att komma in i hallen (gäller både strötidsbokningar och kontraktstider), men din kod fungerar endast när du har en bokad speltid. Koden gäller 30 min innan tid.

Din bokning är kopplad till ljusanläggningen, och din bana tänds upp 5 minuter innan bokad tid och släcks 5 minuter efter avslutad tid. Detta innebär att obokade banor förblir släckta.

1. Gå till din startsida på Matchi för att se dina kommande bokningar.
2. Klicka på ”Avboka” bredvid bokningen det gäller.

Strötid som avbokas senast 6 timmar innan den aktuella speltiden: Återbetalning sker av hela det betalade beloppet minus 12:50 kr (detta är en transaktionsavgift som MATCHi tar ut och inga avgifter som Ekerö Padel tar ut). OBS! För en strötid som avbokas senare än 6 timmar innan den aktuella speltiden, så återbetalas inga pengar.

Om du bokat en bana utomhus och du inte kan spela p.g.a. regn så maila oss på info@ekeropadel.se för byte av tid eller tillgodotid.

Kvittoutskrift:

1 – Logga in på Matchi.se
2 – Klicka på ditt namn och sen på betalningar.

Där hittar du din betalningshistorik och kan skriva ut/ladda ner kvitto.
Gäller för allt padelspel som bokas via Matchi. Behöver du friskvårdskvitto för gruppspel eller abonnemang kan du maila oss på info@ekeropadel.se

Ligaspel

Som lagledare kan du lägga till nya spelare genom att i Ligaspel.se klicka dig fram till ditt lag. Sedan klickar man på Lägg till medlem i boxen för ”Lagmedlemmar”.

Som lagledare kan du även ändra om spelare är ordinarie eller reserv. Du kan även ta bort spelare från laget samt ge bort din lagledarroll.

Observera att det är bara lagledare i laget som kan lägga till nya spelare. Ta kontakt med lagledaren för att bli tillagd. Har du inga kontaktuppgifter till Lagledaren så kan du i Ligaspel.se klicka på lagledaren och sen därifrån skicka meddelande.

Om du är lagledare så kan du bara klicka på lagnamnet på er lagsida. Bekräfta namnbytet genom att trycka Enter.

Gå till Ligaspel.se och klicka på Hitta liga. Leta sedan reda på den liga som du vill ansluta till och klicka på Ansök. Där kan du då välja att ansluta till ett lag.

När du skickar in ansökan så kommer du inte direkt att anslutas till laget. Du hamnar i en kölista hos administratören som sedan ansvarar för att ansluta dig till laget, om detta godkänns.

Behöver du komma i kontakt med administratören för att kolla status så kan du igen leta reda på ligan och sedan klicka på menyn Start. Där ser du vem som är administratör och om du klickar på personen i fråga så kan du även skicka ett meddelande direkt från systemet.

Det man gör för att ändra ett resultat är att först radera det gamla resultatet och sedan lägga upp ett nytt.

Om man har behörighet att radera ett resultat beror på några olika saker. Handlar det om en vänskapsmatch så kan man radera resultatet i upp till 7 dagar från det att resultatet registrerades. Om administratören har angivit att spelare ska kunna radera resultat själva, så kan man när som helst under en omgång göra detta. Men om administratören inte tillåter det så behöver man kontakta administratören som då får hjälpa till med detta.

Genom att visa detaljer för resultatet så ser man om man är behörig att radera eller inte. Klicka på dom tre vertikala prickarna bredvid resultatet. Då öppnas ett litet fönster med detaljer. Ser man och kan klicka på Radera-knappen så är man behörig.

Om Ekerö Padel

Gruppspelet är fullt för hösten 2021, men ansök genom att få spela gruppspel på gruppspelssidan så hamnar du i kölista och vi hör av oss om det dyker upp en plats.

Gruppspel för damer (10 lag) kostar 2070 kr/lag/säsong.
Gruppspel för herrar (14 lag) kostar 3200 kr/lag/säsong.
Gruppspel herrar Div 1 kostar 4800 kr/lag/säsong.

Det finns för närvarande inga lediga tider för abonnemang på helger eller vardagskvällar efter kl 15.00. För tider på vardagar 06.00-15.00 kontakta maria@ekeropadel.se

Vi har en kölista för kurser, gruppspel och abonnemang. Observera dock att du måste skicka in en anmälan i samband med start av varje terminskurs för att behålla din plats i kön.
För att ställa dig i kö för abonnemang – maila oss på info@ekeropadel.se
För att ställa dig i kö till gruppspel – ansök via denna sida.

Du kan i nuläget bli beviljad medlemskap om du är involverad i någon av våra terminskurser, gruppspel eller har en abonnemangstid. Du ansöker om medlemskap via Ekerö Padels sida på Matchi. Observera att du måste vara inloggad för att kunna göra detta. Du kan läsa mer om medlemskap här.

Det gör du via Ekerö Padels sida på Matchi under ”aktiviteter”.
Läs mer eller klicka dig vidare på vår sida om lektion & kurser.

Damer div 1 spelas måndagar kl. 18-21

Herrar div 1 spelas onsdagar kl. 19-23.30

Damer div 2–4 spelas lördagar kl. 9-15

Herrar div 2–4 spelas lördagar kl. 15-22

Anmäl dig via vårt anmälningsformulär som du hittar på vår sida om lektion & kurs. Höstterminens anmälan öppnar i april och vårterminens anmälan öppnar i oktober. Observera att de som gått kurser tidigare har förtur till nästa terminskurs.

Får du inte plats i en terminskurs rekommenderar vi privatlektioner, tränarledda clinics eller några andra av våra aktiviteter. Mer om detta hittar du på vår hemsida.

Ja, det kan du göra i våra automater. Ladda ner appen ”LOVA” innan och registrera ett betalkort så kan du enkelt hyra rack för 40 kr, både i Träkvistahallen och i Jungfrusund. Läs mer om vad och hur du handlar i shoppen här. (Träkvista)

 

Om du inte har en telefon med biometrik-inlogg (Face-ID eller fingeravtryck) så behöver du göra följande för att komma vidare: Öppna LOVA-appen och gå in på inställningar. Klicka ur boxen som heter ”Tillåt biometrik”. Då kan du sedan använda en lösenkod istället.

Ja, det har vi. Ladda ner appen ”LOVA” innan och registrera ett betalkort så kan du enkelt köpa bollar i våra automater, både i Träkvistahallen och i Jungfrusund.. Läs mer om vad och hur du handlar i shoppen här.(Träkvista)

Det finns tyvärr inga racketar eller bollar att låna längre. Det går bra att hyra racketar och köpa bollar i automaten vid omklädningsrummen. Ladda ner appen ”LOVA” innan och registrera ett betalkort eller betala med kreditkort direkt i automaten (endast Jungfrusund).

Mejla info@ekeropadel.se för byte av tid eller tillgodotid.

Ja. Nybyggda omklädningsrum och duschar finns i direkt anslutning till banorna. I bokningsbekräftelsen finns en kod som ger dig tillgång till dessa 30 min innan och 30 min efter spel. Läs mer om Jungfrusund här.

Eventförfrågan

Kontakt
Önskat upplägg / paket
Förutsättningar
Övrig information & önskemål

Ekerö Padel

Prislista

X
X